7 juni 2007

Heb je mij nog lief ? - Josie Lloyd en Emlyn Rees


Dit is het vervolg op 'Heb mij lief', een love-story zoals dertien in een dozijn, maar met enkele leuke twists and turns. We volgden toen Jack en Amy, en hoe ze uiteindelijk, na heel wat onvermijdelijke hindernissen, misverstanden en ongelukkige toevallen, toch in elkaars armen vallen en elkaar hun liefde betuigen.


Dit boek maakt een tijdssprongetje van zes jaar, Jack en Amy zijn ondertussen getrouwd, hebben twee bloedjes van kinderen en hebben een klein appartementje in Londen gekocht.

Het verhaal heeft niet veel om het lijf, er komen wat buitenechtelijke vluggertjes, veel geruzie en misverstanden bij kijken, net zoals in het eerste deel dus.


Het leuke aan dit boek is dat elk hoofdstuk afwisselend door Jack of Amy wordt verteld, en dat zorgt ervoor dat het toch afwisselend en leesbaar blijft.


Dit boek hoort thuis onder de 'verstand-op-nul-literatuur', maar is één van de heel weinigen die mij ooit heeft kunnen doen schaterlachen, tot de tranen toe zelfs. Which is quite annoying als je op elkaar geperst in een vliegtuig zit.


Beoordeling: ***

Geen opmerkingen: